Een tikkeltje eigenzinnigheid aan de muur

Heb jij het idee dat er iets in je huis ontbreekt, iets dat grote gevoelswaarde heeft omdat het speciaal voor jou is gemaakt? Met een origineel kunstwerk van mijn hand heb je een eigen schilderij op basis van jóuw verhaal en jóuw wensen. Want een uniek schilderij geeft je woning echt  persoonlijke sfeer en karakter en het maakt je huis compleet.

Opdrachtgever Bram: “We zochten al heel lang iets dat ons allebei meteen aanspreekt. Bij de kunstuitleen hadden we regelmatig een kunstwerk dat we wel mooi vonden, maar het raakte ons niet echt en dan ben je er toch snel op uitgekeken. Nu hangt er een uniek schilderij aan de muur met ons verhaal. Een tikkeltje eigenzinnig net als wij. We zijn er nog steeds erg blij mee en het raakt ons nog steeds. Het is echt een spannend maar gaaf proces! Blij dat we dit hebben gedaan omdat we ook echt ons eigen aandeel hebben gehad bij de tot stand komen van óns schilderij. Want zo voelt het ook, dat het echt speciaal voor ons is gemaakt. Nu is het huis “af” en voelt het echt als thuiskomen. We hebben nu een kunstwerk dat gemaakt is met de kleuren die wij mooi vinden en we krijgen er ook veel positieve reacties op. Dat is natuurlijk ook erg leuk!”  

Misschien ben je net als Bram al bij meerdere galerieën geweest  en je hebt al tig keer internet afgestruind en inmiddels heb je een goed beeld van wat je mooi vindt. Dat beeld is de basis voor een karakteristiek schilderij waar je ook echt een connectie mee hebt. En dat komt omdat niemand anders dat schilderij heeft. Het weerspiegelt wie je bent en het maakt van je huis een thuis!