Exposities

Potten verf

“Likes”

Ideeën

Ik ben een Zwolse, ondernemende kunstenaar, social media liefhebber, natuurliefhebber en  gek op dieren in het speciaal. Ik geef kunstadvies aan bedrijven & particulieren. We spreken al dan niet op locatie door wat je wensen zijn en ik kan je dan laten zien hoe jouw woon- of werkomgeving kleur kan krijgen middels kunst aan de muur. Als enigszins geschoolde autodidact vertaal ik beelden op kleurrijke wijze naar het doek. Ik maak graag dierenschilderijen, zoals uilen, kippen, koeien en varkens. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om figuratieve, realistische schilderijen te maken waarbij ik mijn eigen ‘handtekening’ tot slot op het schilderij toevoeg. Zo heb ik in opdracht een woonhuis, een groot schip en een vliegtuig geschilderd. Onlangs heb ik een portret geschilderd van Rintje Ritsma, die als coureur op de motor de snelheid weer opzoekt.

Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vele lagen verf en door het aanbrengen van dikke lijnen op het doek zodat het schilderij echt een 3D-effect heeft. Bij mij koop je altijd een echte eye-catcher die van de muur spat. Het liefst combineer ik fantasie met realiteit. Ik zie kunst als de kers op de taart. Vaak ben je al een tijd op zoek naar een kunstwerk dat je aandacht pakt, waar je blij van wordt en een schilderij dat jou vooral ook blijft boeien. Een schilderij maakt je woonomgeving of kantoor helemaal af en het zorgt er ook voor dat je bezoekers iets moois hebben om naar te kijken. Graag maak ik schilderijen in opdracht en in dat geval denk ik graag met je mee over specifieke wensen die je kan hebben zoals een kunstwerk in in je favoriete kleuren of misschien heb je voorkeur voor een bepaald dier. Voor je bedrijf kunnen we bijvoorbeeld bekijken of het schilderij in je bedrijfskleuren kan worden gemaakt, al dan niet voorzien van je logo. In ieder geval ben ik altijd benieuwd naar jouw eigen creatieve ideeën. Ik werk vanuit mijn eigen atelier in Stadshagen, waar ik ook regelmatig Open Atelier houd, zodat je geheel vrijblijvend mijn werk kan komen bekijken. 

| dierenschilderijen | uilen | uilenschilderijen | koeien | koeienschilderijen | vrolijke kunst | kleurrijke kunst voor in huis | kleurrijke kunst voor kantoor figuratieve schilderijen | figuratieve kunst| | bloemenschilderijen |schilderijen in opdracht | schilderijen met huurkoop |abstracte schilderijen met acrylverf| abstracte schilderijen met lijst | abstracte en figuratieve kunst | figuratieve 3D schilderijen | abstracte 3D schilderijen | abstracte schilderijen te koop | abstracte schilderijen instagram | abstracte schilderijen rood | abstracte schilderijen blauw | abstracte schilderijen kleurrijk | abstracte schilderijen kopen | abstracte schilderijen op canvas | kunst en interieur blog | kunst en interieur | moderne kunst interieur | kunst in het interieur | kunst interieur| modern schilderij kopen | vrolijke kunst voor aan de muur | interieurdesign | schilderijen voor elk interieur | schilderijen voor de kinderkamer |