Ondernemend kunstenaar

marieke brouwers, kunstwerk op maat, kunstenaar in zwolle, kunst uit zwolle, kleurrijke kunst, kleurrijke schilderijen, schilderijen van marieke brouwers, marieke uit zwolle, zwolse kunst, zwolse ondernemer, schilderijen kopen, schilderij kopen in zwolle, origineel kunstwerk kopen, schilderij laten maken, schilderij in opdrachtIk ben een Zwolse natuurliefhebber en  gek op dieren in het speciaal. Als ondernemend kunstenaar schilder ik graag wat er in me op komt, zowel figuratief als abstract en wat daar tussenin ligt. De ene keer laat ik me leiden door kleur en de andere keer door afbeelding. Gemiddeld heb ik zo’n 25 schilderijen ‘op voorraad’, variërend in grootte tussen 50 cm x 50 cm tot 150 cm x 100 cm. Deze kunstwerken zijn meestal in exposities te vinden. Ook is mijn werk te zien in online galerieën. Als enigszins geschoolde autodidact vertaal ik beelden op kleurrijke wijze naar het doek. Ik maak graag dierenschilderijen, zoals uilen, kippen, koeien. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om figuratieve, realistische schilderijen te maken waarbij ik mijn eigen ‘handtekening’ tot slot op het schilderij toevoeg, zoals bij het schilderij van de helm van Max Verstappen.