Hondenportret

dierenschilderij, hondenschilderij, dierenportret, schilderij van foto, schilderij op maat, maatwerkschilderij

En hij zag dat het goed was… Deze lieve lobbes heb ik met mijn penseel mogen vastleggen. Zij kochten al eerder werken van mij en in januari benaderden zij mij of ik er iets voor voelde om hun viervoeter in zwart / wit en alles wat daar tussen zit, te schilderen. Jazeker, superleuk.

Tijdens het proces hebben we een aantal keren contact gehad. De ene keer in verband met suggesties vanuit hun: “Wil je er een bank achter schilderen, want het is echt een bankhanger.” Tuurlijk, geen probleem!
Van mijn kant kwam ik er gaande weg achter dat het wat mij betreft zonde zou zijn om mijn welbekende dikke lijnen toe te voegen aan hun kunstwerk, ik vond dat het karakter beter uitkwam op deze manier. En zo werkt dat, een schilderij laten maken in opdracht. Het is een proces waarbij niets vaststaat van te voren behalve de maat en de prijs.

Mocht jij het ook een leuk idee vinden om je huisdier door mij vast te laten leggen, dan kan je mij bereiken op 06-21477318 of via info@mariekebrouwers.com (hou je spamfilter dan even in de gaten, hier kan het soms in belanden). “Bram” is inmiddels verhuisd naar Diemen!