schilderij laten maken, opdracht schilderij, kunstwerk laten maken, Eerst hebben we een gesprek

Want alleen dan weet ik wat je zoekt en wat je mooi vindt. Het kan via een mailwisseling, aan de keukentafel of via telefoon. Vooral in het begin is het belangrijk om goed voor ogen te krijgen wat je wensen zijn en waarom.

De schets

Vervolgens maak ik een grove schets op basis van jouw verhaal. Dat doe ik om er achter te komen of ik jouw wensen goed heb ingeschat. Het is een globale schets die we vervolgens bespreken. Je koopt tenslotte niet zomaar een schilderij en je laat al helemaal niet zomaar een kunstwerk maken!

Aanbetaling

Ik maak een passende offerte waar een toeslag in verwerkt is van 30% voor het laten maken van een persoonlijk schilderij. Zodra je akkoord bent vraag ik je om een aanbetaling te doen. Dit bedrag is 30% van de totale som en is niet ‘refundable’ in verband met reeds gemaakte kosten en uren.