zakelijke opdracht, vrolijk schilderij in opdracht, stichting, onderwijs, vivente, cultuur, pinguïns, oranje

Schilderij onderwijs stichting Vivente

Onderwijs stichting Vivente presenteerde in 2016 haar nieuwe beleidsplannen en om dit kracht bij te zetten is mij gevraagd een schilderij te maken, passend bij de normen en waarden waar Vivente voor staat. Zoals altijd heb ik eerst een schets gemaakt om een idee te geven van de kleuren en het ontwerp en dit idee werd zeer positief ontvangen. Met het weergeven van pinguïns heb ik karakters en onderling contact benadrukt. Het is een knallend doek geworden waarin te zien is dat iedereen anders mag zijn. Ingetogen, extravert, verlegen, onderzoekend, beschermend en nog veel meer. Het kunstwerk staat symbool voor de manier waarop een klas met kinderen een geheel vormt.

Heeft dit schilderij jou op het idee gebracht om kernwaarden van jouw bedrijf of stichting door mij te laten verbeelden? Of Misschien wil je de afdeling binnen je bedrijf wel in mijn stijl laten vereeuwigen! Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op en dan kunnen we samen overleggen wat ik voor je kan betekenen.

Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om je eigen gezin vast te leggen op originele wijze. Samen overleggen we wat je graag wilt voor dieren je familie mogen voorstellen en welke kleuren je voorkeur hebben. Vervolgens ga ik op basis van de verdere informatie aan de slag met een proefschets om je een idee te geven van wat het schilderij kan worden. Sowieso hangt er er een kleurrijk feestje aan je muur!

 

Share: