handbeschilderde fotopanelen, pelserbrug, kunst voor kantoor, bijzonder werk aan de muur, acrylaat fotopaneel, foto op acrylaat, bijzonder kunstwerk, kunst van zwolle, schilderkunst

Origineel huwelijkscadeau

Handbeschilderde fotopanelen zijn een sieraad voor je werkruimte. Naast het maken van schilderijen vind ik het ook heel leuk om andere creatieve uitdagingen aan te gaan. Ik heb mijn hart verpand aan Zwolle en dat werd dan ook het thema. De basis voor de fotopanelen van acrylaat zijn zwart wit foto’s van Zwolse blikvanger. Deze heb ik vervolgens in mijn stijl met de hand beschilderd en de opdrachtgever voor deze zes panelen kocht ze als cadeau voor haar en haar man voor hun 20 jarige huwelijksjubileum. Zij hebben bij elk portret een eigen herinnering; elkaar ontmoet bij het Pelserbrugje, trouwfoto’s gemaakt bij de Fundatie, vlak achter de Sassenpoort gewoond etc. Met veel plezier heb ik mij op deze panelen creatief kunnen uitleven, waarbij ik heb gelet op de voorkeuren qua kleur en hoeveelheid verf zoals de opdrachtgever had aangegeven van te voren! De panelen zijn 30 cm x 30 cm en voorzien van een ophangsysteem. handbeschilderde fotopanelen, pelserbrug, kunst voor kantoor, bijzonder werk aan de muur, acrylaat fotopaneel, foto op acrylaat, bijzonder kunstwerk, kunst van zwolle, schilderkunstcadeautjes, originele cadeaus, mooie verjaardagskalender, originele kalender, kleurrijke kalender, kunstkaarten, luxe onderzetters, luxe fotopanelen