Wil je een recensie schrijven over een schilderij dat je door mij in opdracht hebt laten maken of wil je je mening geven over een teambuilding die ik bij jouw bedrijf heb verzorgd?
Dan kan dat via deze link naar google reviews

“Vivente was op zoek naar een kleurrijk kunstwerk dat aansloot bij ons Strategisch Beleid en we kwamen daarvoor bij Marieke terecht. De pinguins op het schilderij beelden onze leerlingen uit, aandachtig luisterend, enthousiast, ondeugend of zoekend naar bescherming. Zoveel verschillen. En daar wil Vivente ook voor staan, passend onderwijs voor al onze verschillende leerlingen. Marieke heeft dit weten vast leggen in een prachtig schilderij. Het maakt ons elke keer weer enthousiast als we er naar kijken. Enthousiast voor het realiseren van goed onderwijs, want dat verdienen onze leerlingen. Heel treffend en mooi geschilderd!”

schilderij in opdracht laten maken, zakelijke opdracht, figuratief schilderij

“Fantastisch gepersonaliseerd schilderij laten maken. Super tevreden mee. Dank voor je creatieve inbreng Marieke.”

“Marieke heeft bij ons op het politiebureau geëxposeerd. Dit leverde zoveel positieve reakties op, dat er is besloten om een paar schilderijen van haar aan te schaffen. Deze hangen nu achter de balie en zijn een echte eyecatcher. We zijn er erg blij mee.”

“Enkele jaren geleden verhuisden wij met DutZ naar ons nieuwe bedrijfspand in Kampen. Een mooi pand weliswaar, maar wel een beetje kaal. De muren konden wel wat vrolijke kleuren gebruiken. Zo kwamen we bij Marieke terecht. Zij heeft diverse mooie doeken voor ons gemaakt die er tot op de dag van vandaag hangen. In elk kantoor hangt een schilderij van Marieke. We zijn er nog steeds erg blij mee.”