Creatief met je collega’s!

Lijkt het je leuk om met je personeel of team een creatieve teambuilding te doen? Dan maak ik een workshop op maat voor jou waarbij je zelf aangeeft wat je graag wilt. Misschien wil je samen één groot schilderij maken of meerdere doeken voor op verschillende locaties. Wellicht heb je zelf een mooie ruimte waar de workshop kan plaatsvinden. In dat geval neem ik alles mee waarbij je op een afgesproken tijdstip in mijn pop-up atelier binnenstapt. Maar misschien wil je liever op een andere locatie schilderen. In dat geval heb ik wel leuke tips voor je. Sowieso workshop is geschikt voor groepen tot 20 personen en duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van je wensen.  De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, grootte van de doeken en van  een aantal andere factoren.

Ter indicatie: vanaf  50 euro exclusief BTW per persoon.

Dat lijkt me nou leuk, hier wil ik graag meer over weten!

Klik hier