Vanwege Covid – 19 zijn de mogelijkheden om in mijn (kleine) atelier te komen schilderen beperkt, maar niet onmogelijk. Zo kunnen we ook buiten in de tuin schilderen, als het weer het toelaat!

 

1. INDIVIDUELE WORKSHOP

Heb je altijd al zelf een schilderij willen maken of gezellig met je vrienden een creatieve workshop willen volgen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Aan de hand van een thema maak je in ongeveer drie uur je eigen kunstwerk onder mijn begeleiding. Je kan bij mij terecht met een groep van minimaal 6 tot maximaal 8 personen in mijn eigen atelier. Data van de workshops volgen nog, maar heb je zelf een moment waarop je graag met een groep bij mijn wilt komen schilderen, laat dan dan weten. Je kan ook op mijn facebookpagina kijken, daar plaats ik regelmatig een aankondiging voor een workshop. Is de groep groter (tot 20 man), neem dan gerust contact met me op, ik werk samen met mooie locaties in Zwolle zoals Het vliegende paard en De Stadshoeve Zwolle. Heb je een speciale gelegenheid waarbij je graag wilt dat ik bij jou aan huis kom of op de zaak? Geen probleem! Ik maak met jou een workshop op maat waarbij ik alles van a tot z verzorg. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum of een speciale gelegenheid waarbij je met je gasten graag iets speciaals wilt doen? Je verjaardag, trouwdag, werkjubileum is nog nooit zo bijzonder geweest!

Locatie: Bonkenhavestraat 144 Zwolle

Inclusief:

  • doek van 40 x 40 x 4 cm
  • koffie / thee met wat lekkers
  • alle materialen (paletmessen, sponsjes, kwasten, verf, acrylverf, houtskool)
  • schort
  • ophangsysteem en aflakken

Prijs: € 75,- per persoon.

Thema’s:

  • schilder je eigen sterrenbeeld
  • bloemen en vlinders
  • zelfportret in picasso stijl
  • je favoriete seizoen
  • Heb je zelf een leuk idee: laat het weten!

 

2. SAMEN EEN SCHILDERIJ MAKEN

Wil je samen met je gezin of vriendengroep een schilderij maken? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. We overleggen wat je graag op het doek wilt schilderen. Ik maak een tekening op het doek als leidraad voor je eigen schilderij. Tijdens de workshop begeleid ik jullie bij het maken van een mooi doek van bijvoorbeeld 80 x 100 cm (E 350,-). Of een doek van 100 x 100 cm en deze bijzondere workshop kost E 450,- waarbij ik zorg voor de voorbereiding, de begeleiding en het aflakken van jullie zelfgemaakte eye-catcher. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij voor in je nieuwe huis, dat je samen met je gezin komt maken of een bijzonder cadeau voor een vriendin die gaat trouwen, of samen met je broers  / zussen een kunstwerk maken voor je ouders die een jubileum vieren als trouwdag. Maar misschien wil je ook wel je vriendin een bijzonder valentijnscadeau geven of zijn jullie 5 jaar bij elkaar en wil je dat met een bijzonder kunstwerk vastleggen. Mogelijkheden genoeg en we maken er een mooie ochtend of middag van. De workshop is inclusief schildersdoek, verf, gebruik van alle materialen, schort, thee / koffie met wat lekkers, ophangsysteem en het aflakken van het schilderij zodat de verf goed beschermd is en de kleuren mooi tot hun recht komen. Het schilderij kun je vervolgens een week later ophalen.

Locatie: Bonkenhavestraat 144 Zwolle

 

Samen een schilderij maken, wat is dat een mooi moederdagcadeau! Deze mama kreeg dit bijzondere geschenk van haar echtgenoot zodat ze samen met haar zoontjes en man een kunstwerk mocht maken, dat in hun nieuwe huis komt te hangen. De jongens wilden graag papegaaien en zo kwam dit schilderij tot stand:

 

 

Onderstaande workshop was ontzettend gezellig! Een gemengde groep van vrouwen die elkaar al dan niet kennen, maar samen in mijn atelier om allemaal een eigen schilderij te maken met het thema Seizoenen:

 

Onderstaand een heel gezellige workshop met 6 buurvrouwen. Wel of geen schilder ervaring: het maakt niet uit. De sfeer is top en de creativiteit spatte er af, want er wordt hard gewerkt op zo’n avond.