WORKSHOP

Heb je altijd al zelf een schilderij willen maken en gezellig met je vrienden een creatieve workshop willen volgen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Aan de hand van een thema maak je in een paar uur je eigen kunstwerk onder mijn begeleiding. Je kan bij mij terecht met een groep van minimaal 6 tot maximaal 8 personen. Data van de workshops volgen nog, maar heb je zelf een moment waarop je graag met een groep bij mijn wilt komen schilderen, laat dan dan weten. Is de groep groter (tot 20 man), neem dan gerust contact met me op, ik werk samen met mooie locaties in Zwolle zoals Het Vliegende Paard en De Stadshoeve Zwolle. Heb je een speciale gelegenheid waarbij je graag wilt dat ik bij jou aan huis kom of op de zaak? Geen probleem! Ik maak met jou een workshop op maat waarbij ik alles van a tot z verzorg. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum of een speciale gelegenheid waarbij je met je gasten graag iets speciaals wilt doen? Je verjaardag, trouwdag, werkjubileum is nog nooit zo bijzonder geweest!

Locatie: Bonkenhavestraat 144 Zwolle

Inclusief:

  • doek van 40 x 40 x 4 cm
  • koffie / thee met wat lekkers
  • alle materialen (paletmessen, sponsjes, kwasten, verf, acrylverf, houtskool)
  • schort
  • ophangsysteem en aflakken

Prijs: € 70,- per persoon.

Op locatie: Heb je binnenkort een teamuitje, een jubileum waar je wat bijzonders mee wilt doen? Ik denk graag met je mee. Zo heb ik onder andere in de Nieuwe Buitensociëteit een schilderij met zo’n 400 gasten gemaakt bij het afscheid van de bestuursvoorzitter van Vivente, heeft het personeel van Theraca samen een schilderij gemaakt dat bij de opening van het nieuwe pand aan de directie is aangeboden, heb ik het personeel van advocatenkantoor Arslan en Ter Wee begeleid bij het maken van een eigen kunstwerk voor hun 10 jarig jubileum. Graag begeleid ik jou en jouw team ook bij het maken van je eigen kunstwerk. Samen maken we er een feestje van en je aanvraag kun je sturen naar info@mariekebrouwers.com

Duur: 3 uur

Tijdstip: in overleg

Thema:

  • schilder je eigen sterrenbeeld
  • bloemen en vlinders
  • zelfportret in picasso stijl
  • je favoriete seizoen
  • Heb je zelf een leuk idee: laat het weten!