Exposities

Potten verf

“Likes”

Ideeën

Ik ben een Zwolse, ondernemende kunstenaar, social media liefhebber, gek op de natuur en op dieren in het speciaal, art-consultant voor bedrijven en particulieren en een enigszins geschoolde autodidact die beelden op kleurrijke wijze vertaalt naar het doek. Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van dikke lijnen waardoor het schilderij een 3D-effect heeft.  Bij mij koop je in ieder geval een echte eye-catcher die van de muur spat. Het liefst combineer ik fantasie met realiteit. Ik zie kunst als de kers op de taart; vaak ben je al een tijd op zoek naar een kunstwerk dat je aandacht pakt, waar je blij van wordt en dat je vooral ook blijft boeien. Het maakt je woonomgeving of kantoor helemaal af en het zorgt er ook voor dat je bezoekers iets moois hebben om naar te kijken! Ik denk graag met je mee over specifieke wensen die je kan hebben zoals een kunstwerk in in je favoriete kleuren of misschien heb je voorkeur voor een bepaald dier. Voor je bedrijf kunnen we bekijken of het schilderij in je bedrijfskleuren kan worden gemaakt, al dan niet voorzien van je logo. In ieder geval ben ik benieuwd naar jouw eigen creatieve ideeën.